Energy chairmassage - Brengt leven in uw bedrijf!

"De kunst van de ontspanning hoort bij de kunst van het werken" John Steinbeck

Energy Chairmassage is een unieke vorm van stoelmassage van Milena Callovini. Het is een effectieve combinatie van diepe spier- en bindweefselmassage en de respectvolle aanpak van Feldenkrais en Cranio-Sacraalwerk. Uw schouder, rug, nek en gewrichten komen weer in beweging. Pijn en spanning in het lichaam, veroorzaakt door repetitieve handelingen en het werken met computers, worden verlicht. U voelt zich opgefrist, en bent geconcentreerder en productiever.

Een standaardmassage duurt 20 minuten. Tijdens de massage houdt u uw kleren aan, en wordt geen olie gebruikt. Wij komen naar u toe met een comfortabele, draagbare massagestoel, en waar u wilt: op kantoor, bij trainingen, congressen, beurzen, of aan huis.

Milena at the Hard Rock Cafe, Amsterdam Hard Rock Cafe Amsterdam, Speciaal voor moeders, op moederdag 2007

Een investering in een gezond bedrijf

De kosten van Energy Chairmassage in uw bedrijf zijn minimaal, en u verdient ze terug. Uw werknemers blijven geconcentreerd en productief tijdens de hele werkdag. Daarnaast is het is een effectieve manier van ziektepreventie.

Milena giving a session at Ride for a Cause Ride for a cause (rfac.org)

Wat zeggen onze klanten?

"Door RSI (Repetitive Strain Injury) waren mijn vingers zo goed als gevoelloos geworden. Al na één sessie voelde ik het bloed weer in mijn vingers stromen! Ik kan Milena's stoelmassage warm aanbevelen." Mandy Sikkens, tolk, Amsterdam

"Na twintig minuten op de stoel, voel ik me fysiek en mentaal versterkt en verkwikt. " M. Rose Müller, Datos GmbH, München

terug naar boven

Milena aan het werk op het Tollwood festival, München Tollwood festival, München

Milena at Magna Plaza, Amsterdam Kerstbeurs in Magna Plaza, Amsterdam

Een sessie op de massagestoel

» this page in English